Wednesday, March 01, 2006

Monkey Business

FUNDRAISING via SAVE ME Party

Monkey Business haalt in Nederland geld op door leuke dingen te combineren met het goede doel. Monkey Business is jong, vernieuwend, innovatief, creatief en werkt met positieve en frisse geest, waardoor Monkey Business hot & happening is! Monkey Business geeft ongeveer 4 feesten per jaar op A-locaties (zoals Hotel Arena, Panama, Blijburg aan Zee, Westergasterrein,>Woodstock, Jimmy Woo en zelfs het Van Gogh Museum) en met top DJ’s (Roog,>Erick-E, Brian S, Laidback Luke, Victor Coral en Benny Rodrigues). Daarnaast hebben we een actieve betrokkenheid van een groot aantal bekende Nederlanders, waaronder ambassadeur Chris Zegers, die op feesten optreed of donateurs werft. Naast de feesten hebben we ook acties gedaan met Amsterdam Admirals, Faithless en bijvoorbeeld een internetveiling met spullen van een twintigtal bekende Nederlanders.

Omdat iedereen en alle partijen zich belangeloos inzetten is het mogelijk om zoveel mogelijk van de opbrengsten van de SAVE ME benefietfeesten te gebruiken voor het behoud van de Orang Oetan en het tropisch regenwoud.


Zaterdag 8 april is het 10e benefiet party van Monkey Business op de Ocean Diva! Deze speciale editie zal gecombineerd worden met Dinner & Dance>kaarten waarbij een we Indonesisch eten willen serveren tijdens cabaret, hiphop en live muziek. Om 22:00 zal de band ddAllstars de spits afbijten waarna velen top DJ’s back 2 back zullen draaien. Later in het jaar zullen we zaterdag 22 juli een strandfeest doen op Woodstock

Español | Deutsche | Français | Italiano | Português

Link  

0 Comments:

Post a Comment

<< Home